Hvem er jeg og hvorfor denne mission?

Min baggrund er både erhvervsrettet og spirituel. Jeg har en MBA fra Schweiz og en transpersonlig psykologi- og kanaliseringsuddannelse fra Danmark.

Jeg har mere end 20 års erfaring med udvikling af mennesker og organisationer. Jeg har arbejdet med lederudvikling, teamudvikling, talentudvikling og forandringsprocesser med udgangspunkt i personprofiler og understøttende værktøjer. Det betyder, at jeg kender mange af de menneskelige udfordringer, der findes for ledere på alle niveauer i nationale og globale organisationer. Desuden har jeg været selvstændig siden 2011 og kender en del til iværksætteri.

Mit hjerte har altid banket for at ændre tanke- og adfærdsmønstre i organisationer, så mennesker trives og skaber resultater på basis af engagement og målrettethed.

I min rolle som management konsulent i et globalt konsulenthus, oplevede jeg dog, hvor svært det kan være for mennesker at skabe en reel adfærdsændring og derved bidrage til de forandringer og resultater, som organisationen har sat sig for.

Jo, ved at knokle og holde ud! Som på den lange bane betyder stress, udbrændthed og sygedage.

Hvilken forskel kan jeg gøre?

Jeg er din sparringspartner og støtter dig på rejsen hjem til dig selv, hvor du både vil opnå ro og effektivitet. Vi kaster lys på dit professionelle og private liv.

Rejsen giver dig:

⦁ et nyt styrket fundament
⦁ overblik, ro og klarhed
⦁ indsigt og visdom fra dig selv
⦁ passion, handlekraft og retning

Jeg gør det ved at kombinere værktøjer fra den etablerede verden (dybdegående personprofil) med værktøjer fra den spirituelle verden (business clairvoyance).

Grundlæggende kan jeg se, hvilken tilstand du befinder dig i, hvad der blokerer for din ledelsesmæssige udvikling. Jeg kan guide dig til at transformere disse energier på få sessioner. Men du skal selv gå vejen og ville det.

Min tilgang er både direkte og kontant, når det er krævet, og rummelig og støttende, når der er brug for det. Du får altid mit ærlige indspark.

Hvad er spiritualitet for mig?

Spiritualitet handler for mig ikke om røgelse, lotusblomster og løse gevandter, men om at forstå de spirituelle energier, naturens kræfter og om, hvordan vi mennesker allerede evner at transformere os selv ved at forstå samspillet mellem de indre og ydre energier.

Jeg bruger spiritualitet til at leve et liv med glæde og mening – og til at folde mine drømme og evner ud professionelt og privat. Jeg har arbejdet med det spirituelle siden år 2000.

Jeg glæder mig til at gå vejen sammen dig og din organisation – og skabe forandringerne på en naturlig måde – indefra og ud.