LIVET HAR DIG ALTID, udgivet august 2020

Tekst fra bagsiden af bogen:

”Mental sundhed er på alles læber i disse år og med god grund. I en tid hvor flere og flere mistrives og sygemeldes pga stress, udbrændthed, angst og andre former for psykisk lidelse, er det naturligt at søge efter de vises sten i håb om, at vende kurven og fremme trivsel og mental sundhed.

Dette er ikke en ny selvhjælpsbog. Derfor omhandler den heller ikke teknikker og metoder til at forbedre din mentale sundhed. Bogen vil derimod introducere dig til en forståelse af dit psykologiske design, den medfødte mentale sundhed og den kendsgerning, at du allerede har alt, hvad du behøver for at trives og opleve glæde, kærlighed, lykke og mental ro i dit liv.

Bogen indeholder enogtyve erfaringsbaserede fortællinger om et skelsættende møde med et nyt psykologisk paradigme”.

Jeg er medforfatter til bogen og bruger i høj grad indsigterne bag dette universelle design, som mennesket er en del af ind i de individuelle udviklingsforløb, workshops og foredrag, jeg afholder. Tag kontakt, hvis du ønsker at købe bogen. Den koster kr. 250.

Andre bøger, der handler om De Tre Principper (www.3pgc.org og www.3pdk.org), som er de fundamentale grundprincipper, der ligger bag alle menneskers sind og skaber vores individuelle oplevelse af livet, fra øjeblik for øjeblik:

”Dit selvhelbredende sind”, Forfatter: Mette Louise Holland, www.intaktsundhed.dk

”The Missing Link”, Forfatter: Sydney Banks, www.sydbanks.com

”The Inside Out Revolution”, Forfatter: Michael Neill, www.michaelneill.org