Ny Tids ledergrupper

Velfungerende ledergrupper er fundamentet for kulturen og værdiskabelse. Min væsentligste rolle er at være facilitator af den ærlige dialog for at åbne op for udvikling, bæredygtig ledelse og grøn omstilling.

I forbindelse med ledergruppe off-site dag(e) arbejder vi f.eks. med:

⦁ at slippe vanetænkning og lade ny inspiration få plads i samarbejdet
⦁ at skabe tillid, åbenhed og den rette vidensdeling
⦁ at stille de gode spørgsmål
⦁ at fokusere på det væsentlige for hele ledergruppen
⦁ at træffe fælles beslutninger, som alle forpligter sig til

Godt personligt lederskab x Fokus på fælles ansvarsområder = Effektiv ledergruppe

En velfungerende ledergruppe består af individuelle ledere, der hver især driver godt lederskab. De har samtidig en forståelse for, hvilke fælles ansvarsområder der skal fokuseres på for at nå i mål på en grøn cirkulær omstilling.

Ved at have en sund ledelseskultur med åbenhed, ærlighed og ansvarlighed over for hinanden og opgaverne, styrkes gruppen. Den kultur skaber øget engagement og effektivitet, der spreder sig ud i organisationen.

Fremtiden kalder på Ny Tids Ledere, der hviler i sig selv og stiller udviklende spørgsmål. Spørgsmål, der åbner op for ny indsigt i den enkelte. I skal kunne coache, motivere og inspirere. Samtidig skal I kunne skabe teamånd og samarbejde på en respektfuld måde. Men vigtigst af alt, skal I gå forrest med et menneskeligt ansigt og levere på den bæredygtige strategi.

Kontakt mig på tlf 2010 7942 for dialog omkring jeres behov.