BETALINGSBETINGELSER

Nykredit Bank
Reg. 5470 Konto 1087596
Swift: DK9654700001087596
Iban kode: NYKBDKKK

Ved individuelle forløb, der afholdes i Rungsted, på Zoom eller anden lokation.
Erhverv: Betaling af klippekort indbetales på Reg. 5470 Konto 1087596 inden for 8 dage.
Privat
: Betaling af klippekort betales til samme konto inden opstart af forløb. Skriv venligst navn og dato ved indbetaling.

Ved afbud/ændring tidligere end 2 dage inden din session, får du en ny tid. Senere end 2 dage inden din session modregnes et klip på klippekortet. Dette er uanset årsag og et afbud er først modtaget, når det er personligt bekræftet af mig. Er du syg eller i risiko for smittefare, er du forpligtet til at melde afbud og kan eventuelt få en session på Zoom efter aftale.

Hvis jeg er syg og må aflyse din tid orienterer jeg dig hurtigst muligt, og du kan bruge dit klip på et senere tidspunkt. Hvis jeg af andre årsager må flytte vores aftale gælder samme vilkår. Ved individuelle forløb hos kunden tillægges kørsel/andre transportudgifter ellers gælder ovennævnte betingelser.

Alle bookinger og køb af klippekort er endelige og ikke omfattet af fx fortrydelsesret eller tilbagekøbspligt uanset årsag. Klip/klippekort kan ikke overføres til en anden person.

Ved workshops, suppleret med indledende individuelle sessioner samt ved foredrag.

Kunden betaler for al mad, indkvartering, AV-udstyr og transport til og fra workshop/foredrag for facilitator Ulla Eskerod, Inheart.

BETALINGSBETINGELSER: 50% af det samlede beløb betales ved underskrift af aftalen og det resterende beløb betales, når opgaven er afsluttet.

ANNULERING skal ske skriftligt. Hvis aflysningen sker 14 dage før den første interaktion, tilbageholdes et gebyr på 25% af det samlede beløb. Hvis aflysningen sker mindre end 14 dage før den første interaktion, tilbageholdes et gebyr på 50% og ved afbestilling mindre end 3 dage før skal kunden betale den fulde pris.

Hvis jeg bliver syg og må aflyse bookes nye tider for individuelle sessioner og for workshop eller foredrag.

ANSVAR. Alt arbejde (udviklingsforløb, workshop, foredrag mv) er i enhver henseende for kundens egen regning, ansvar og risiko.

HVILKE OPLYSNINGER OPBEVARER JEG OM DIG?

Som privat: Fornavn, efternavn, adresse, by, titel, telefonnummer og E-mail.
Som erhverv: Virksomhedsnavn/adresse, fornavn, efternavn, titel, telefon, E-mail, CVR og EAN.
Samt eventuelle oplysninger, du giver mig elektronisk via sms/mail. Er du i et forløb ligeledes journalførelse.

Hvad bruges disse oplysninger til?

Til at komme i kontakt med dig i forbindelse med personlige aftaler og deltagelse på individuelle forløb, workshop, som huskonsulent i forbindelse med foredrag eller andre ydelse.

Ligeledes bruges personlige oplysninger til, at jeg kan give dig så god en behandling som muligt.

Håndtering af fakturering sker på PC og på papir, dette ligger i aflåst skab, hvor det kun er mig, der har kode og adgang til.

Til sessioner på Zoom, hvor jeg sender dig et link, der muliggør, at vi kan tale sammen virtuelt, samt at jeg kan optage samtalen og sende den til dig efterfølgende. Til fremsendelse af din optagede session: Her bruger jeg Wetransfer.

Til information om individuelle udviklingsforløb, foredrag, workshops samt hvad der ellers måtte ske i Inheart; dette kan ske via udsendelse af nyhedsbreve eller fra min virksomhedsmail Ulla@Inheart.dk.

Hvor opbevares oplysningerne?

Digitalt på min PC og på ekstern harddisk, samt i aflåst enhed, som kun jeg har kode og adgang til.
I min mailboks på mit webhotel som pt. ligger på www.one.com.
På min hjemmeside www.inheart.dk.
I mit regnskabsprogram hos min revisor.

Andre oplysninger

Hvis du sender mig en mail med personfølsomme spørgsmål, der kan identificere dig, slettes de efter færdig mailkorrespondance, når jeg er sikker på, at du har fået de svar, du har brug for.

Sendes mine oplysninger til andre end til Inheart?

Når du besøger min hjemmeside samt tilmelder dig nyhedsbreve, indsamles oplysninger om ip-adresse, der tilgår Google Analytics. Herunder indsamles bl.a. information om dit styresystem, din browserudgave samt køn og alder. Dette sker blandt andet for at forbedre din brugeroplevelse og sende dig relevante annoncer.

Jeg bruger Google Analytics til at se, hvordan trafikken er til min hjemmeside. Hvilke sider, der besøges og dermed, hvordan jeg kan målrette min markedsføring.

Dine oplysninger går hertil, når du accepterer cookies på mit website eller besøger andre sider, der er tilknyttet min virksomhed.

Udover dette bruger jeg LinkedIn til markedsføring. Når du følger eventuelle links fra mine annoncer, vil dine oplysninger ligeledes blive sendt til Google Analytics.

Når jeg bruger LinkedIn som annoncør, indsamles bl.a. oplysninger om virksomhed, køn og demografi.

Hvornår slettes mine oplysninger?

Optagne sessioner og E-mails: 1 måned efter afsluttet forløb.
Hvis jeg har oplysninger liggende om dig, der ikke længere finder relevans, slettes disse øjeblikkeligt.
SMS, når jeg er sikker på, at vi har afsluttet vores dialog, at du har fået de svar, du har brug for for at få en god behandling.

Indsigt i oplysninger

Du er altid velkommen til at få indsigt i, hvad jeg har af oplysninger omkring dig, samt få slettet oplysninger efter dit ønske.

Brud på sikkerhed

I tilfælde af, at dine oplysninger stjæles af andre, vil jeg hurtigst muligt – og senest efter 30 dage – informere dig om dette.

COOKIES

På www.inheart.dk bruger jeg cookies. Disse lagres på de enheder, du bruger til søgning (f.eks. tablet, computer eller mobiltelefon), når du besøger en hjemmeside. Cookies bruges til at forbedre servicen for de besøgende på hjemmesiden og til at give adgang til forskellige funktioner på hjemmesiden. Mange cookies bruges også til at indsamle oplysninger til statistik om trafikken på hjemmesiden og indgår således i alt lige fra planlægningen af arbejdsgangene i virksomheden.

For at forbedre din brugeroplevelse og kunne give dig relevant service, kan jeg indsamle nedenstående personoplysninger:

• Oplysninger om din browseradfærd på min hjemmeside.
• Styresystem, IP-adresse, onlineidentifikation og browserdetaljer.

Deaktiver cookies

Hvis du ikke vil give tilladelse til, at der gemmes cookies på din computer eller mobile enhed, eller vil slette eksisterende cookies, kan du selv gøre dette ved at ændre indstillingerne i din browser. Det er muligt, at du herefter ikke vil kunne benytte alle funktioner på hjemmesiden, hvis du blokerer for brugen af cookies.

Hvis du fortryder og gerne vil tillade cookies, kan du når som helst gøre dette ved at ændre indstillingerne i din browser.

Dette dokument er senest revideret 20. januar 2021.

Jeg forbeholder mig ret til at ændre i disse oplysninger løbende.

Ulla Eskerod, 20. januar 2021.

Inheart smba
v/Ulla Eskerod
Lille Pennehave 1
DK-2960 Rungsted Kyst

+45 2010 7942
Ulla@Inheart.dk
CVR: 33396392