“Ulla har hjulpet mig med det store kørekort til mig selv. Forstå hvem jeg er, alt hvad jeg har med mig samt mit livsformål, og hvad mine værdier reelt betyder. Hjulpet mig til at komme fra hovedet ned i hjertet og kunne leve mit liv fra hjertet, hvor hjernen blot assisterer hjertet.
At stå solidt plantet i jorden med mine ben (mine værdier), lade mit livsformål være retningsanvisende samtidig med at letheden i hjertet får lov til at strømme. Og være åben opadtil (min intuition) samt hvad der måtte møde mig.
Det betyder i praksis: en væren fremfor en gøren. At være åben for min intuition og følge den visdom der er i den. At følge letheden og have sindsro, alting er lige præcis som det skal være”.
Inge Kindberg, CEO, Five Units
”Jeg mødte Ulla tilfældigt i en professionel sammenhæng. Jeg var motiveret for forandring, og Ulla ydmyg og kompetent i sin rådgivning. Hendes ord havde samme effekt, som at trykke på et blåt mærke. Ulla hjalp mig til at komme dybere ned i bevidstheden, tvivlen og der, hvor jeg mærkede mismod. Ulla arbejder på flere planer. En dybdegående five factor profil er den ene, dialog den anden og intuition den tredje. Ulla er begavet med clairvoyancens indsigt og kan guide i forskellige bevidsthedslag og åbne op for, hvad der skyggede for mit selvværd, frihed og glæde. Rådgivningens tre ben gav dyb indsigt i mig selv og tro på, at vejen der blev mig vist var den rigtige”.
Pernille de Fine Lützhøft
“I mange år har jeg kendt Ulla som en dygtig facilitator. Det var derfor ingen undtagelse, da jeg fik en god udviklende tilbagemelding på min five factor profil, som også blev fundamentet for et dybere og mere personligt forløb med fokus på mine næste skridt i mit arbejdsliv. Jeg kunne læne mig tilbage, lytte og tage imod ordene, som også var omdrejningspunkt for gode spørgsmål, dialog og et vigtigt fundament for mine egne personlige refleksioner efterfølgende. Alt i alt en givende proces som åbnede op for min indre dialog – og det jeg reelt havde på hjerte, som får betydning fremadrettet”.
Carsten Lingren, Rosendahl Design Group

Kunder jeg arbejder med: